Comodo EV SSL

(1 vásárlói értékelés)

comodo-ev-ssl-zold-cimsorral-buszke-lesz-ra

Kinek való?
Webáruházaknak, illetve olyan weboldalaknak, ahol személyes adatokat kezelnek és olyan honlapoknak, ahol a fő hangsúly a kiemelt biztonságon és hitelességen van, vagy van bankkártyás vagy egyéb internetes fizetés.

A legbiztonságosabb SSL tanúsítvány.

Maximális vevői bizalmat eredményez.

A zöld böngészősáv feltűnő és azonnal észrevehető.

Ebből a tanúsítványból, egyszerre csak egy darab vásárolható!

40.200 Ft fizetendő most,
és 46.170 Ft / év a 2. évtől

Comodo EV SSL termékről 1 értékelés

  1. Baricz

    Minden rendben zajlott. szuper csapat! 🙂

    • László

      Nagyon szépen köszönjük az elismerő szavakat és Ön szuper Ügyfél!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Leírás

A Comodo EV SSL egy kiterjesztett ellenőrzésű tanúsítvány, amit azt jelenti, hogy nem csak az e-mail címet kell érvényesíteni, hanem a vállalkozásod dokumentumait is be kell mutatni az igénylés után. Ezért ennek a tanúsítványnak a beszerzése hosszabb időt vesz igénybe, kb. 2-7 napot.

A kiterjesztett ellenőrzés biztosítja a magasabb fokú biztonsági szintet, ami emeli ügyfeleid bizalmát cégeddel szemben. Amint fellépnek weboldaladra egyértelműen látni fogják, hogy titkosított oldalon vannak és nagyobb valószínűséggel fognak tranzakciókat vagy feliratkozást végrehajtani. Nyugodtan fogják használni a bankkártyájukat, hiszen tudják, hogy biztonságban vannak az adathalász támadásoktól.

Ez egy kiterjesztett ellenőrzésű tanúsítvány, ami még nagyobb bizalmat kelt ügyfeleidben, mint egy alap ssl tanúsítvány. A Comodo EV SSL tanúsítványhoz zöld címsor is jár, ami egyértelművé teszi látogatóid számára, hogy weboldalad biztonságosan használható. Ez a legolcsóbb EV SSL tanúsítvány, ami a zöld címsort is tartalmazza.

A Comodo EV SSL tanúsítvány minden böngészővel kompatibilis. A Comodo SSL tanúsítványok a böngészők 99,3%-a által támogatott, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs olyan böngésző amelyben nem működnek. Sok másik drága tanúsítvány található a piacon, ami nem nyújtja ugyanezt a szintű kompatibilitást. A Comodo EV SSL tökéletes ár/érték aránnyal rendelkezik, valamint a tanúsítványhoz tartozik a Comodo bizalmi logója is.

ssl-garanciaTámogatás

Bármilyen problémával fordulhatsz hozzánk, mielőtt vásárolsz, amikor telepítesz vagy miután használod a már kifizetett SSL tanúsítványt.

Ide kattintva eléred az ügyfélszolgálat menüpontot


comodo-ev-ssl-biztonsagos-oldal-ikon

Ügyfél bizalom

A Comodo EV SSL ikon feltüntetésével láthatóvá teheted ügyfeleidnek, hogy weboldalad 256-bites titkosítással rendelkezik, ami magasabb bizalmat fog eredményezni részükről weboldalad iránt. Tudni fogják, hogy az adataik biztonságban vannak.


comodo-ssl-biztonsagos-oldal-ikon

Biztonságos oldal ikon

Az SSL tanúsítványokhoz egy ingyenes, biztonságos oldal ikon is jár, amit a weboldalon megjeleníthetsz, ezáltal tájékoztatva látogatóidat, hogy 256-bites titkosítás segítségével védik a magánjellegű adataikat. Az PositiveSSL tanúsítványok dinamikusan generált oldal ikonnal rendelkeznek, melyet a kibocsájtó szervezet biztosít a weboldal számára. Nagyobb bizalom = jobb értékesítés, ez tény.


comodo-ev-ssl-kiterjesztett-ellenorzesu-tanusitvany

Extended Validation SSL Tanúsítvány

Az Extended Validation SSL Tanúsítvány a legbiztonságosabb tanúsítvány és egy tökéletes eszköz a látogatók bizalmának növelésére. A zöld címsor, amire csak EV SSL tanúsítványok esetén van lehetőség, azonnal felhívja minden weboldal látogató figyelmét arra, hogy az oldal biztonságos és hitelesítve lett.

comodo-ev-ssl-zold-cimsorral-buszke-lesz-ra


comodo-ssl-kompatibilitas

SSL tanúsítványok kompatibilitása

A böngészőkkel és eszközökkel való kompatibilitás az egyik legfontosabb része az SSL tanúsítványok használhatóságának. A Comodo SSL tanusítványokat 99,9+% eszköz és böngésző elismeri és felismeri, ezért gyakorlatilag nincs olyan mobil, böngésző vagy egyéb rendszer ahol ne működnének. A teljes listát ide kattintva tanulmányozhatod (új ablakban fog megnyílni).

 

40.200 Ft fizetendő most,
és 46.170 Ft / év a 2. évtőlMegveszem