Comodo PositiveSSL – A legolcsóbb SEO eszköz és a legolcsóbb bizalom

(2 vásárlói értékelés)

comodo-positivessl-legolcsobb-bizalom-es-a-google-is-ertekelni-fogja-01

3.200 Ft / év

Comodo PositiveSSL – A legolcsóbb SEO eszköz és a legolcsóbb bizalom termékről 2 értékelés

  1. Taylor (megerősített tulajdonos)

    Olcsó, könnyen beüzemelhető SSL tanúsítvány. Ez minden vállalkozásnak bele kell hogy férjen.

  2. wpteme.hu

    Gyorsan és egyszerűen készen van a tanúsítvány. Mindent elintéztek helyettem, nekem csak az emaileket kellett továbbítanom. Minden rendben volt és eddig ez a legolcsóbb.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Leírás

A Comodo PositiveSSL a legolcsóbb SSL tanúsítvány, amely magas minőséget képvisel. 256-bites tanúsítványról van szó és magas böngésző kompatibilitással rendelkezik (99,3%). Az összes népszerű böngésző, mobil és egyéb eszköz és szoftver támogatja.

A Comodo PositiveSSL tanúsítvány egy belépő szintű tanúsítvány, melyet egyszerű domain és email cím ellenőrzéssel, gyorsan meg lehet szerezni. Egy lakatot hoz létre a címsor szélén, ami által az ügyfelek látni fogják, hogy adataikat bizalmasan kezelik és titkosítva vannak. Jó választás egyéni vagy céges honlapoknak, újonnan indult honlapoknak vagy újonnan induló webáruházaknak. Nincs papírmunka az igényléskor, mindössze egy email címre van szükség (természetesen nem gmail-es címre, hanem a tanúsítani kívánt domain név alatti email címre).

Költséghatékony módon növeli az emberek bizalmát a weboldal irányában. Ez a legnépszerűbb SSL tanúsítványunk.

Gyorsan beállítható – A Positive SSL tanúsítványok nem a céget hitelesítik, hanem a domaint, ami azt jelenti, hogy gyorsan beszerezhetőek. Mindössze egy domain névre és egy email címre van szükség hozzá.

comodo-ssl-biztonsagos-oldal-ikonÜgyfél bizalom – A Positive SSL ikon feltüntetésével láthatóvá teheted ügyfeleidnek, hogy weboldalad 128-bites titkosítással rendelkezik, ami magasabb bizalmat fog eredményezni részükről a weboldalad iránt. Tudni fogják, hogy az adataik biztonságban vannak.

Támogatás – Bármilyen problémával fordulhatsz hozzánk, mielőtt vásárolsz, amikor telepítesz vagy miután használod a már kifizetett SSL tanúsítványt.

comodo-ssl-biztonsagos-oldal-ikon-positive-sslBiztonságos oldal ikon

Az SSL tanúsítványokhoz egy ingyenes, biztonságos oldal ikon is jár, amit a weboldaladon megjeleníthetsz, ezáltal tájékoztatva látogatóidat, hogy 256-bites titkosítás segítségével védik a magánjellegű adataikat. Az PositiveSSL tanúsítványok dinamikusan generált oldal ikonnal rendelkeznek, melyet a kibocsájtó szervezet biztosít a weboldal számára. Nagyobb bizalom = jobb értékesítés, ez tény.

comodo-ssl-cegeknek-es-maganszemelyeknekDomain Validation SSL Tanúsítvány

A domain validációs SSL tanúsítvány cégeknek és magánszemélynek egyaránt elérhető. Papírmunka nélkül, egy egyszerű e-mail cím segítségével igényelhető. Egy email üzenetet fogsz kapni, amire válaszolva megkaphatod a tanúsítványt.

A hitelesítést végző cég (Certification Authirity (CA), jelen esetben a Comodo Group, Inc.) ellenőrzi, hogy az igénylő rendelkezik-e a megfelelő jogosultságokkal az adott domain név használatához. A cég vagy személy adatait nem vizsgálják, és a titkosítást jelző ikonon kívül nem látszik semmilyen információ az oldal valamely pontján elhelyezett, a hitelesítést végző cég által biztosított, a biztonságot igazoló képre kattintva.

comodo-ssl-kompatibilitasSSL tanúsítványok kompatibilitása

A böngészőkkel és eszközökkel való kompatibilitás az egyik legfontosabb része az SSL tanúsítványok használhatóságának. A Comodo SSL tanusítványokat 99,9+% eszköz és böngésző elismeri és felismeri, ezért gyakorlatilag nincs olyan mobil, böngésző vagy egyéb rendszer ahol ne működnének. A teljes listát ide kattintva tanulmányozhatja (új ablakban fog megnyílni).

 

3.200 Ft / évMegveszem