Wildcard SSL – Univerzális SSL tanúsítvány az összes aldomainhez

(1 vásárlói értékelés)

wildcard-ssl-es-a-google-is-ertekelni-fogja
wildcard-ssl-es-a-google-is-ertekelni-fogja-01

28.940 Ft / év

Wildcard SSL – Univerzális SSL tanúsítvány az összes aldomainhez termékről 1 értékelés

  1. József

    Kicsit lassan ment, de miattam, egyébként meg ok volt minden. Gyorsan reagáltak a supportosok.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Leírás

A Wildcard SSL tanúsítvány korlátlan számú aldomaint képes titkosítani a fő domaint is beleértve, mindössze egy IP cím használatával.

A Wildcard SSL Tanúsítványt abban az esetben kell választanod, ha van egy fő domain neved (pl. axgoo.hu) és használsz aldomain neveket (www.axgoo.hu, ssl.axgoo.hu vagy tanusitvany.axgoo.hu). Ebben az esetben minden oldal – a fő domain és az aldomain nevek is – egy IP címen érhetőek el, de ha normál, egy domain névre érvényes SSL tanúsítványt vennél minden egyes aldomain névhez, akkor sokkal drágábban jönnél ki összességében.

A Wildcard SSL tanúsítvány használatával is biztonságban lesznek az oldalon elvégzett tranzakciók, mivel azok 128-bites titkosítással lesznek ellátva.

A Wildcard SSL Tanúsítvány megvásárlásával lehetőséged lesz bármennyi aldomainhez védelmet biztosítani, egészen addig, amíg azok ugyanazon a fő domain alatt vannak. Csak egyetlen IP címre lesz szükséged – nem úgy mint a szabványos SSL tanúsítványhoz -, hiszen ahhoz, 10 aldomainhez 10 IP címre lenne szükség. Ha van egy Wildcard SSL tanúsítványod, ami a *.atedomainneved.hu domainhez van regisztrálva, akkor védett lesz az összes ehhez hasonló oldalad: akarmi.atedomainneved.hu.

Ez a tanúsítvány szabványos 128 bites titkosításra képes. Nincs szükség semmilyen dokumentumra, csak egy e-mail címre küldött ellenőrzés megerősítése szükséges. Abban az esetben, ha egy tanúsítványt több évre előre vásárolsz meg, akkor pénzt és időt spórolsz. Minden tanúsítványhoz jár egy ingyenes oldal ikon, amit feltehetsz a weboldaladra, ezzel is növelve a látogatók a bizalmát. Ehhez tartozik még egy $10,000 értékű garancia is.

Költséghatékony módon növeli az emberek bizalmát a weboldal irányában.

Gyorsan beállítható – A Wildcard SSL tanúsítványok nem a céget hitelesítik, hanem a domaint, ami azt jelenti, hogy gyorsan beszerezhetőek. Mindössze egy fő domain névre és egy email címre van szükség hozzá.

Támogatás – Bármilyen problémával fordulhatsz hozzánk, mielőtt vásárolsz, amikor telepítesz vagy miután használod a már kifizetett SSL tanúsítványt.

comodo-ssl-biztonsagos-oldal-ikon-positive-sslBiztonságos oldal ikon

Az SSL tanúsítványokhoz egy ingyenes, biztonságos oldal ikon is jár, amit a weboldalon megjeleníthetsz, ezáltal tájékoztatva látogatóidat, hogy 128-bites titkosítás segítségével védik a magánjellegű adataikat. Az Wildcard SSL tanúsítványok dinamikusan generált oldal ikonnal rendelkeznek, melyet a kibocsájtó szervezet biztosít a weboldal számára. Nagyobb bizalom = jobb értékesítés, ez tény.

wildcard-ssl

Wildcard SSL tanúsítvány

Egy Wildcard SSL tanúsítvány lehetővé teszi, hogy korlátlan számú aldomain védelmét biztosítsuk egyetlen domain név és IP cím használatával. Ebbe beleértendő természetesen az elsődleges domain név is. Ez azt jelenti, hogy egy weboldalhoz mindössze egy tanúsítványra van szükség és ezzel pénzt és időt spórolunk. Ez egy olcsó és kényelmes megoldás és sokkal gyorsabb mintha minden egyes aldomainhez külön-külön tanúsítványt kellene igényelni.

Például a *.domainnev.hu SSL tanúsítvány titkosítja a www.domainnev.hu, kapcsolat.domainnev.hu, szolgaltatasok.domainnev.hu, stb. domaineket. Viszont a feltüntetett példa már nem titkosítja az akcio.szolgaltatasok.domainnev.hu (negyedrendű aldomain) domaint és a böngésző megbízhatatlan tanúsítványt fog jelezni.

comodo-ssl-cegeknek-es-maganszemelyeknekDomain Validation SSL Tanúsítvány

A domain validációs SSL tanúsítvány cégeknek és magánszemélynek egyaránt elérhető. Papírmunka nélkül, egy egyszerű e-mail cím segítségével igényelhető. Egy email üzenetet fog kapni, amire válaszolva megkaphatja a tanúsítványát.

A hitelesítést végző cég (Certification Authirity (CA)) ellenőrzi, hogy az igénylő rendelkezik-e a megfelelő jogosultságokkal az adott domain név használatához. A cég vagy személy adatait nem vizsgálják, és a titkosítást jelző ikonon kívül nem látszik semmilyen információ az oldal valamely pontján elhelyezett, a hitelesítést végző cég által biztosított, a biztonságot igazoló képre kattintva.

wildcard-ssl-es-a-google-is-ertekelni-fogja
wildcard-ssl-es-a-google-is-ertekelni-fogja-01

comodo-ssl-kompatibilitasSSL tanúsítványok kompatibilitása

A böngészőkkel és eszközökkel való kompatibilitás az egyik legfontosabb része az SSL tanúsítványok használhatóságának. A Comodo SSL tanusítványokat 99,9+% eszköz és böngésző elismeri és felismeri, ezért gyakorlatilag nincs olyan mobil, böngésző vagy egyéb rendszer ahol ne működnének. A teljes listát ide kattintva tanulmányozhatja (új ablakban fog megnyílni).

 

28.940 Ft / évMegveszem